Waarom kiest u voor Room2learn?

Na het zien van de onderstaande opsomming is uw keuze snel gemaakt. Toch?

Industrieel Amsterdams pand

De zalen bevinden zich op de eerste etage van een industrieel Rijksmonument aan de Utrechtsedwarsstraat. Het gebouw is een karakteristieke bron van inspiratie.

Grote, met daglicht gevulde ruimtes

Al onze ruimtes zijn voorzien van grote ramen, waardoor veel daglicht binnenkomt. Veel daglicht houdt mensen positief, productief en oplettend.

Parkeergarage op loopafstand

Betaald parkeren kunt u o.a. in de APCOA PARKING Prins & Keizer op de Prinsengracht 927, de APCOA parkeergarage aan de Vijzelstraat 66 en in parkeergarage The Bank, Amstelstraat 12.

Midden in centrum, weg van de massa

Ondanks het feit dat Room2learn midden in het centrum en tussen allerlei leuke gelegenheden is gevestigd, is het binnen in het pand en in de directe omgeving lekker rustig.

Goed bereikbaar met het OV

Met de trein reist u eenvoudig naar Amsterdam Centraal Station en kunt u Tram 4, 7, 10 en 25 naar halte ”Frederiksplein” pakken.

Goed te combineren met een bezoek aan Amsterdamse klassiekers

Uitstapjes naar het Waterlooplein en theater Carré kunt u te voet af. Ook leuke uitjes als de Heineken Experience, Hermitage Amsterdam en Dierenpark Artis zijn dicht in de buurt!

Uitstekende mediavoorzieningen en geweldige koffie!

Als onze ruimtes zijn voorzien van een beamer, laptop en flip-overs. Daarnaast kunt u in de algemene ruimte genieten van, al zeggen wij zelf, geweldige koffie! Uiteraard schenken wij ook water en thee.

Het Amstelveld om de hoek

Pauze? Het Amstelveld bevindt zich om de hoek en is een ideale plek om even uit te rusten van een intensieve workshop, cursus of iets dergelijks.